Proizvodi

close
banner
banner
apps proizvodi

SET UP SU MSC 24V 4m SIVA-Pocinkovana rampa sa rukom od 4m

Šifra artikla: 101-6588

SET UP SU MSC 24V 4m SIVA-Pocinkovana rampa sa rukom od 4m

Šifra artikla: 101-6588

Kategorija: Automatske-rampe

Na stanju

Stanje: 1 KOM



Cena 149,245.20 RSD

favorite
print

Ne odgovara Vam cena? Upišite cenu koja Vam je odgovarajuca. Potrudicemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Opis

Pocinkovana rampa sa rukom od 4m sa fosfornim nalepnicama bez led

Od novog lidera u oblasti automatizacije, novi asortiman parking rampi: LIFE Vam predstavlja novi model SUPRA. U verziji sa motorom na 24 VDC, sa rukom do 5 m, ova porodica elektromehanickih aktuatatora nudi široku mogucnost izbora i inženjering, obracajuci pažnju na svaki detalj, da bi izrazila najnapredniji nivo kvaliteta, funkcionalnosti i estetike koji su danas dostupni.

Supra se zalaže za bolji kvalitet , pa cak i više pažnje posvecuje detaljima . To je razlog zašto je školjka od pocinkovane strukture dobila oklop od cvrste plastike otporne na udarce , inspirisana svetom automobila . LIFE pravi razliku i uvodi model Supra : ” diva ” na sceni automatizacije parking barijera . Moc i kontrola, odeveni sa istom elegancijom i u klasi najprestižnijih automobila na tržištu .

Sve funkcije parking rampe se mogu programirati po volji , u skladu sa specificnim potrebama i zahtevima . Kontrolni panel , savršeno integrisan i zašticen kucištem je lako dostupan i izuzetno intuitivan . Osim toga , postoje dve podrazumevane opcije programa vec postavljene , koje omogucavaju korišcenje sistema odmah posle instalacije .

DIGITAL LIFE TECHNOLOGY protokol i interfejs olakšavaju instaliranje fotocelija , transpondera , digitalnog selektora i drugih komandnih uredjaja . Nove komponente su odmah prepoznate , zahvaljujuci ” plug and play ” sistemu. Zato sistem može da se ažurira i proširi u bilo koje vreme . Samo tri koraka su neophodna za konfigurisanje instalacije : pametan instrument koji je uvek u stanju da odgovori na sve zahteve i potrebe korisnika. Jasno, jednostavno i intuitivno uputstvo za sklapanje i upotrebu pomaže i da se smanji vreme instalacije. Sa LIFE kvalitetom, dizajnom i i prilagodjenim uslugama , Vi cete dostici najviši nivo tehnickog zadovoljstva.

DODIR JEDNOSTAVNOSTI
Sve funkcije parking rampe se mogu programirati po volji, u skladu sa specifičnim potrebama i zahtevima korisnika. Kontrolni panel savršeno integrisan i zaštićen je lako dostupan i veoma jednostavan za koriščenje. Osim toga dve podrazumevane opcije programa su već instalirane omogućavajući trenutnu upotrebu odmah nakon instalacije.


Max dužina rampe (m) 4
Napajanje na struju (V) 230/50Hz
Napajanje motora (V) 24
Snaga (W) 150
Obrtni momenat (Nm) 150
Radna temperatura (°C Min/Max) -20 +70
Stepen zaštite (IP) 44
Naizmeničan rad (%) 80
Vreme otvaranja (s) 2-6

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam