Proizvodi

close
banner
banner
apps proizvodi

Motori za krilnu kapiju do 2.5m po krilu Sommer twist 200e

Šifra artikla: 101-2993

Motori za krilnu kapiju do 2.5m po krilu Sommer twist 200e

Šifra artikla: 101-2993

Kategorija: Motori-za-krilne-kapije

Na stanju

Stanje: 2



Cena 51,840.00 RSD

favorite
print

Ne odgovara Vam cena? Upišite cenu koja Vam je odgovarajuca. Potrudicemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Opis

Snažan pogon za krilne kapije za kapije sa širinom krila do 2,5 m
Svojim kompaktnim dizajnom, tvist 200 E se može koristiti univerzalno: za desni i levi graničnik, kao i za 1 i 2 krilo, sa kontrolisanim mekim hodom, koji smanjuje brzinu neposredno pre krajnjih položaja i štiti vrata i vrata..


Pogoni sa SOMlok2 radio sistemom
Bezbedna enkripcija
Bežični sistem SOMlok2 sa mogućnostima budućnosti nudi maksimalnu sigurnost od hakera kroz 128-bitnu AES enkripciju sa pokretnim kodom.

Ponavljajući radio signal
Funkcija automatskog ponavljanja obezbeđuje praktično otvaranje kada se približavate objektu. Emitovani radio signal se ponavlja u određenom ciklusu kako bi se obezbedila optimalna dostupnost.

Visok radio domet
Sa inovativnom hop funkcijom, vaš domet je povećan jer radio signale prosleđuju SOMlok2 prijemnici.


Predajnici sa SOMlok2 su takođe kompatibilni naniže sa Somlok Rollingcode radio sistemom za postojeće SOMMER drajvove , što znači da se postojeći drajvovi i radio prijemnici mogu kontrolisati.

U kompletu:

1) 2 komada Tvist 200 E - DC motori 24 V DC, klasa zaštite IP 44
2) 1 kom elektronska kontrola u kućištu - uključujući radio prijemnik FM 868,8 MHz (Somlok rolling code), transformator
    i utikač , upravljački napon 24 V DC , klasa zaštite IP 65
3) 1 komad 4-komandni daljinski upravljač sa vibracijama
4) Pribor za montažu i materijal za pričvršćivanje
5) Uputstvo za ugradnju, uputstvo za upotrebu.


Visoka sigurnost i jedinstven komfor: motor za krilne kapije tvist 200 E 2-krilni set
Kapija u zoni pristupa imanju značajno povećava bezbednost stanara. S jedne strane, sprečava nepozvane goste, a sa druge sprečava vašu decu da napuste imanje dok se igraju u bašti. Da biste povećali sigurnost na imanju bez smanjenja lakoće upotrebe, preporučujemo ugradnju motora za krilne kapije tvist 200 E. Ovo je kompletan set koji vam omogućava da otvorite ili zatvorite dvokrilne kapije pritiskom na dugme. Maksimalna širina svakog krila je 2,50 m. Maksimalna dozvoljena težina je 300 kg.
Praktične funkcije za udobno korišćenje ulaza u dvorište
Motor za krilne kapije tvist 200 E je dizajniran da vam ponudi optimalan komfor prilikom korišćenja kapije. U kompletu je uključen i radio predajnik koji omogućava otvaranje kapije bez izlaska iz automobila. Pogonski sistem takođe ima mehanizam za automatsko zatvaranje. Ovo osigurava da se kapija ponovo zatvori nakon upotrebe. Vremensko odlaganje možete individualno prilagoditi svojim potrebama. Ako napuštate prostore peške ili biciklom, funkcija „vrata za hodanje” je veoma praktična. Otvara se samo jedno krilo kapije. Zbog toga nije potrebno instalirati posebna baštenska vrata.
Pogon za krilne kapije od SOMMER: odlično obezbeđenje za celu porodicu
Sa motorom za krilne kapije tvist 200 E možete osigurati odličnu sigurnost na svom imanju. Upravljačka jedinica stalno prati potrebne sile kretanja. Ovo povećava udobnost jer se performanse motora uvek prilagođavaju trenutnim zahtevima. Tehnologija takođe sprečava oštećenja vozila i ljudi. Nezavisno prepoznaje prepreke i u ovom slučaju odmah zaustavlja kretanje. Motor sa samozaključavanjem takođe doprinosi visokim bezbednosnim standardima: sprečava nepozvane goste da jednostavno otvore kapiju i da se krilo otvore tokom oluje i da povrede ljude ili oštete vozila.
Inteligentna tehnologija za dug radni vek
Još jedna prednost motora za krilne kapije tvist 200 E je integrisano meko vođenje. Ovo smanjuje brzinu pogona pre nego što kapija dostigne svoj krajnji položaj. Ovo štiti mehaniku motora i doprinosi posebno dugom radnom veku proizvoda. Pored toga, ova tehnologija sprečava pojavu znakova habanja na samoj kapiji, pa se sa ove tačke gledišta smanjuje napor za održavanje i popravke. Konačno, klizni pokret smanjuje buku kada se kapija otvara ili zatvara
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam