Proizvodi

close
banner
banner
apps proizvodi

Miš USB Defender Optimum MB-160, crna

Šifra artikla: 109-21228

Miš USB Defender Optimum MB-160, crna

Šifra artikla: 109-21228

Kategorija: Misevi

Na stanju

Stanje: 10



Cena 286.56 RSD

favorite
print

Ne odgovara Vam cena? Upišite cenu koja Vam je odgovarajuca. Potrudicemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Opis

Broj tastera. 2
Broj točkića za pomeranje: 1
 
Povezivanje uređaja: USB
Pravci pomeranja: Da
 
 
Prilagodljiva rezolucija pokreta: Da
Rezolucija miša: 1000DPI
Optički miš
 

Defender Optimum MB-160 je crni optički miš koji kombinuje funkcionalnost, jednostavnost i pristupačnost, čineći ga idealnim za svakodnevnu upotrebu. Namenjen je korisnicima koji traže pouzdanu periferiju za rad u kancelariji, kod kuće ili u obrazovnom okruženju.

Optička tehnologija u Defender Optimum MB-160 omogućava precizno praćenje pokreta na različitim površinama, pružajući glatko i tačno kretanje kursora. Sa rezolucijom od 1000 DPI, ovaj miš nudi odgovarajuću preciznost za raznovrsne zadatke, uključujući pregledanje interneta, rad sa dokumentima i osnovne multimedijalne aktivnosti.

Ergonomski dizajn Defender Optimum MB-160 obezbeđuje udoban hvat, smanjujući umor ruku tokom dugotrajne upotrebe. Simetričan oblik miša čini ga pogodnim za upotrebu i levom i desnom rukom, što povećava njegovu univerzalnost i praktičnost.

Miš se povezuje putem USB interfejsa, omogućavajući jednostavno "plug-and-play" korišćenje bez potrebe za dodatnim drajverima ili softverom. Ovaj jednostavan pristup olakšava instalaciju i upotrebu, što je posebno korisno za korisnike svih nivoa tehničkog znanja.

Defender Optimum MB-160 dolazi u elegantnoj crnoj boji, što mu omogućava lako uklapanje u bilo koje radno okruženje, bilo da se radi o modernom poslovnom prostoru ili kućnom okruženju. Njegova robusna izrada i kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnu upotrebu, pružajući pouzdanost na koju možete računati.

Sve ove karakteristike čine Defender Optimum MB-160 odličnim izborom za one koji traže funkcionalan, udoban i pristupačan optički miš za svakodnevnu upotrebu. Njegova kombinacija jednostavnosti, ergonomskog dizajna i preciznosti čini ga idealnim za širok spektar korisnika i zadataka


close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam